Oh-dagen op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober

Feestelijk winkelweekend in de stadskern

Sint-Niklaas gaat de herfst in met een feestelijk  winkelweekend. Tijdens de Oh-dagen heeft de stadskern voor jong en oud een verrassing in petto. De handelaars trekken alle registers open voor een sfeervol onthaal.

Acties lokale handelaars en dubbele Oh-punten

Tijdens de Oh-dagen zetten de handelaars hun beste beentje voor. Ze zorgen een aangename winkelsfeer, vaak met een extraatje of verwennerij. Gezelligheid is er ook op straat, met originele straatanimatie. Niet te vergeten krijgt u bij elke aankoop dit weekend dubbele Oh-punten.

Win een gevulde winkelkar

Nog heel de maand september kan u deelnemen aan een bijzondere wedstrijd. De lokale handelaars vulden een winkelkar. Gok de waarde van de inhoud van de kar, in de vitrine van Stationsstraat 94. Schrijf uw gok op het kassaticket van uw aankoop bij een handelaar of horecazaak en vergeet uw naam en telefoonnummer niet te vermelden. Steek het kassaticket in de brievenbus, vlakbij de vitrine. Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober wordt er telkens één winnaar uitgeloot die de inhoud van de winkelkar krijgt. Ze worden persoonlijk verwittigd.

Dag van de Klant en Open Bedrijvendag

Op zaterdag 30 september is het ook Dag van de Klant, georganiseerd door Unizo. Traditiegetrouw staan de handelaars klaar met een kleine attentie of geschenk voor iedere klant. Enkele handelaars van de stadskern nemen op zondag 1 oktober deel aan Open Bedrijvendag. Ontdek wat ze te bieden hebben op www.openbedrijvendag.be.

Steps Shopping Days

Gezondheid, culinair genot, wagens, beauty, fun,… Mode, beauty, fun, wonen, reizen, culinair… zijn de thema’s van de Steps Shopping Days op de Grote Markt op zaterdag 30 september. De hosts en hostesses van Steps wijzen u graag de weg doorheen de talrijke standen.

Praktisch

  • zaterdag 30 september van 10 tot 18 uur en zondag 1 oktober van 14 tot 18 uur
  • Ook een aantal winkels in de deelgemeenten openen hun deuren.